Vraag een proefrit aan

Tiger Sport

Soms heeft u een motorfiets nodig die echt alles kan - de perfecte allrounder. De ene dag heeft u een motorfiets nodig voor een toerrit met twee personen, de volgende dag voor het woon-werkverkeer. En soms wilt u een sportmotor voor plezier op secundaire wegen. De nieuwe Tiger Sport 1050 kan vele verschillende gedaantes aannemen.

Uit zijn scherper stuurgedrag en zijn pittiger prestaties blijkt dat wij meer hebben gedaan dan alleen een paar cosmetische veranderingen. Vanaf de achterzijde van de brandstoftank is de motorfiets volkomen nieuw. Vrijwel alles wat u hier ziet is veranderd ten opzichte van de voorgaande Tiger 1050.

Hierdoor is de Tiger Sport op alle fronten verbeterd: beter prestaties, beter rijgedrag, betere ergonomie voor zowel passagier als rijder en een verhoogde bagagecapaciteit, daarnaast is de motorfiets praktischer en slanker vormgegeven met een uitzonderlijk scherp oog voor detail en kwaliteit.

Daarmee hebben wij een motorfiets gemaakt die niet alleen perfect is om sportief mee te rijden, maar daarnaast ook een betere tourer en werkpaard voor het dagelijks gebruik is. De Tiger Sport is geheel vernieuwd.


Change Model

Wij doen er alles aan om een proefrit op het door u gewenste model mogelijk te maken. Indien deze niet beschikbaar is, zullen wij een model voorstellen dat zo dicht mogelijk in de buurt komt.


No dealerships found near


Ik wil graag e-mailcorrespondentie van Triumph Motorcycles ontvangen

Dealer Locator

Geen resultaten beschikbaar