Bonneville Bobber

GEWELDIG MAATWERK - Adembenemend evenwichtige uitstraling en iconisch silhouet, met echte bobber-kenmerken: solozadel, breed stuur en hardtail-look.

Bonneville Bobber

INNOVATIEF EN ELEGANT ONTWERP - Verstelbare zitpositie, solozadel met aluminium bodemplaat, comfortabele schuimvulling en fraai bestikte bekleding, sublieme 'swing cage'-achterbrug.

Bonneville Bobber

TOONAANGEVENDE FUNCTIONALITEIT, CONTROLE EN COMFORT - Nieuw frame, rijwielgedeelte en vering plus rijhulptechnologie voor de compromisloze rijbeleving van een echte bobber.

OVERZICHT

DE PREMIUM CUSTOM BONNEVILLE BOBBER

De onweerstaanbare nieuwe Bonneville Bobber is een echte custombike uit de fabriek. Het is een geslaagde combinatie van een minimalistische stijl, een krachtige uitstraling en een functioneel ontwerp.

Door een Bonneville T120 tot het hoogst noodzakelijke te strippen, blijven alleen de kenmerken van een echter bobber over: strakke lijnen en een lage zithouding, een solozadel, een breed stuur, een minimale carrosserie en koplamp, een gewelfde tank, spaakwielen, een breed achterwiel en uiteraard de onmisbare hardtail-look.

Het rijwielgedeelte, de vering en het frame zijn compleet nieuw ontworpen om een weergaloos comfortabele, vertrouwenwekkende en dynamische rit mogelijk te maken. Bovendien kunnen het innovatieve, elegant vormgegeven zadel en de meters worden afgesteld op de berijder en de rijstijl. De 'swing cage'-hardtail-configuratie en de verborgen monoshock-vering zorgen ervoor dat de bobber net zo dynamisch en sensationeel rijdt als hij eruit ziet.

Alle elektronische componenten zijn aan het zicht onttrokken om de strakke lijnen niet teniet te doen. De rijhulptechnologiën en het verborgen katalysatorhuis van de kenmerkende rechte Bonneville-uitlaat, zijn onopvallend weggewerkt om de prachtige bobberstijl intact te laten.

Het kloppende hart van de Bobber is een toonaangevende Bonneville-motor van 1200cc met hoog koppel en een speciale Bobber-instelling om het koppel en vermogen in het lage toerenbereik nog verder op te drijven. Twee schuin afgezaagde peashooter-dempers en een unieke dubbele luchtfilterkast en filters zijn verantwoordelijk voor het rauwe hotrod-geluid van een onmiskenbare Bonneville.

Voor de Bonneville Bobber zijn ruim 150 accessoires leverbaar om hem nog mooier en unieker te maken.


HOUD MIJ OP DE HOOGTE >

AUTHENTICITEIT

ONGEËVENAARDE AUTHENTICITEIT - SCHITTEREND VORMGEGEVEN

De nieuwe Bonneville Bobber is ongekend authentiek. Als echte Bonneville staat de motorfiets in een lange traditie. Het is een waar icoon met de weergaloze uitstraling en minimalistische uitvoering van een hotrod.

De Bobber is gebaseerd op de iconische T120, waar alleen de pure essentie van overgelaten is. Het design en de techniek zijn geënt op de Bonneville, maar de lagere uitvoering, de robuuste bouw en de assertieve uitstraling zijn eigen aan de Bobber.

STIJL

ALLE KENMERKEN VAN EEN ECHTE BOBBER

De Bonneville Bobber heeft alle wezenskenmerken van een klassieke, sober uitgevoerde custombike. De strakke lijnen, het lage zadel, de hardtail-look, het brede stuur, de gewelfde tank, het smalle spaakwiel voor en brede spaakwiel achter, de minimalistische koplamp en de stalen spatborden met middenrand accentueren de gestroomlijnde carrosserie en doen de unieke vormgeving nog beter uitkomen. De bobber is tevens uitgerust met brede verstelbare hendels, die er niet alleen robuust uitzien, maar ook meer comfort bieden doordat ze de kracht over de hand verdelen.

EERSTEKLAS AFWERKING

De Bonneville Bobber is afgewerkt met een groot aantal premium details, waaronder een speciaal embleem op de motor, premium tankemblemen en het driehoekige logo van Triumph. Gepolijste sierstrips, geborstelde motordeksels, machinaal bewerkte details op de instrumenten, stuursteunen in zilversatijn en grafiet: het draagt allemaal bij aan een verbluffende stijl die net zo authentiek als uniek is.

MOOIE, UNIEKE DETAILS

AUTHENTIEKE ACCUBAK

Een van de onderscheidende kenmerken van de Bonneville Bobber is de authentieke accubak met roestvrijstalen band.

KLASSIEKE TROMMELREMVORMIGE ACHTERNAAF

Om het authentieke karakter van de Bobber in ere te houden is de vorm van de achternaaf geïnspireerd op de aloude trommelrem.

HALFROND ACHTERSPATBORD

Een kenmerkende eigenschap van de iconische Bonneville-klassiekers.

CONTACTSLOT

Het contactslot bevindt zich voor het rechter zijpaneel, zoals het een echte bobber betaamt.

STUUREINDSPIEGELS

Stijlvolle stuureindspiegels met gesmede steunen en geborstelde bevestigingsplaat maken de unieke look van de Bobber helemaal af.

NIEUWE STUURSTEUNEN

Schitterende stuurverhogers in zilversatijn en grafiet dragen bij aan de kenmerkende, comfortabele rijpositie van de Bobber.

GLANZEND ZWARTE MINIKNIPPERLICHTEN

Zwarte miniknipperlichten passen helemaal bij de minimalistische stijl van de Bobber.

AFSLUITBARE TANKDOP MET MERKLOGO

De verchroomde, afsluitbare tankdop met merklogo accentueert de vorm van de tank en draagt bij aan de eersteklas afwerking.

KLASSIEK VORMGEGEVEN DUBBEL GASKLEPHUIS

Achter de klassieke vormgeving van het dubbele gasklephuis gaat de allernieuwste technologie voor brandstofinjectie schuil.

RUBBEREN VOORVORKMANCHETTEN

De voorvorkrubbers vervullen een praktische en esthetische functie: ze beschermen de voorvork en geven hem tevens de klassieke Bonneville-uitstraling.

ELEGANTE TECHNISCHE INNOVATIE

BAANBREKENDE ZADELVERSTELLING

De Bonneville Bobber heeft als eerste in zijn klasse een instelbare rijpositie die kan worden afgestemd op de lichaamsgrootte en de rijstijl van de bestuurder.

De innovatieve aluminium bodemplaat van het zadel kan omhoog, omlaag, naar voren en naar achteren worden versteld, om een dynamische rijpositie 'omhoog en naar voren' of een traditionelere bobber-positie 'omlaag en naar achteren' in te stellen.

Behalve het zadel kan ook de hoek van de meters eenvoudig aan de rijpositie worden aangepast.

SOLOZADEL MET ALUMINIUM BODEMPLAAT

De Bonneville Bobber is uitgerust met een opvallend solozadel met aluminium bodemplaat, gemonteerd op een vrijdragende steunarm. Het zadelprofiel heeft een optimale zitvorm en een comfortabele dikke schuimvulling met fraai bestikte bekleding en premium Triumph-logo.

VERBORGEN TECHNOLOGIE

De visuele impact van de Bonneville Bobber is voor een groot deel te danken aan de elegante manier waarop essentiële componenten aan het zicht zijn onttrokken om de strakke vormgeving niet te schaden. Niet alleen cruciale technologie als de ECU, de ABS-modulator en de startonderbreker is vakkundig weggewerkt, ook de katalysator van de kenmerkende rechte Bonneville-uitlaat is verborgen.

MOTOR

BOBBER-INSTELLING VOOR BONNEVILLE 1200 HT-MOTOR

De toonaangevende Bonneville-motor van 1200cc met hoog koppel draait op een speciale Bobber-instelling die nog meer koppel en vermogen in het lage toerenbereik oplevert dan bij de Bonneville T120. Om de rijeigenschappen verder te optimaliseren zijn speciaal voor de bobber een unieke dubbele luchtfilterkast met twee filters, een uniek inlaat- en uitlaatsysteem en een nieuwe uitgaande as ontwikkeld. Om het brandstofrendement te verbeteren is de motorfiets bovendien voorzien van de nieuwste generatie elektronische gasklepregeling met 2 rijmodi en een zorgvuldig aan het zicht onttrokken vloeistofkoeling.

Door het langere onderhoudsinterval van 16.000 km zijn de gebruikskosten van de nieuwe Bonneville Bobber omlaaggebracht.

SCHUIN AFGEZAAGDE UITLAAT - HET GELUID VAN EEN ECHTE HOTROD

De twee schuin afgezaagde peashooter-dempers van geborsteld roestvrij staal omgeven de genietende motorrijder met het weldadige hotrod-geluid van een echte Bonneville.

TOONAANGEVENDE FUNCTIONALITEIT, CONTROLE EN COMFORT

TOONAANGEVENDE FUNCTIONALITEIT, CONTROLE EN COMFORT.

De Bonneville Bobber is uitgerust met een compleet nieuw frame, rijwielgedeelte en vering, met een ongeëvenaarde dynamiek en een superieure bediening. Het nieuwe maatframe is ontworpen voor de unieke geometrie en de minimale afmetingen van het achtereind van de Bobber, met een nieuwe voorvork en speciaal ontworpen demping.

Dankzij de baanbrekende verstelbare rijpositie en lage zadelhoogte is de Bobber een laagdrempelige motorfiets die voor uiteenlopende motorrijders en rijstijlen geschikt is.

WIELEN EN BANDEN

De klassieke spaakwielen, het brede achterwiel en de zwarte velgen verlenen de Bobber zijn kenmerkende hotrod-uitstraling.

De Bonneville Bobber is voorzien van Avon Cobra banden die speciaal voor dit model zijn ontwikkeld, 19 x 2,5 inch voor en 16 x 3,5 inch op het bredere achterwiel, voor een betere wendbaarheid bij hoge snelheid en een weergaloze stabiliteit.

VERBETERDE RIJHULPTECHNOLOGIE

Elektronische gasklepregeling

De onzichtbaar weggewerkte elektronische gasklepregeling van de nieuwste generatie tilt de besturing van de Bonneville Bobber naar een nieuw niveau.

Vloeistofkoeling

De moderne vloeistofkoeling rijdt schoner en zuiniger en vergt minder onderhoud: het eerste echte onderhoud hoeft pas na 16.000 km uitgevoerd te worden.

Rijmodi

De twee keuzestanden 'road' en 'rain' van de Bobber zijn gekoppeld aan de elektronische gasklepregeling en bieden de motorrijder meer controle en veiligheid. De twee gasklepkarakteristieken kunnen geselecteerd worden met een schakelaar op de handgreep.

Uitschakelbare tractiecontrole

De nieuwe Bobber is voorzien van een schakelbare tractieregeling die de koppelafgifte bij gripverlies optimaliseert om de veiligheid te waarborgen en de motorfiets bestuurbaar te houden.

Bekrachtigde koppeling

De koppelingsbekrachtiging maakt de koppelingshendel lichter te bedienen zodat je met minder inspanning langer door kunt rijden. Het systeem brengt ook de afmetingen van het koppelingspakket terug, zodat de motor kleiner kan worden uitgevoerd.

MULTIFUNCTIONELE METER

De nieuwe Bobber heeft één stijlvolle multifunctionele meter met een fraai bewerkte wijzerplaat, waarin een digitaal menusysteem geïntegreerd is dat via een scrollknop op de handgreep kan worden bediend. De voornaamste functies zijn: schakelstandindicator, kilometerteller, toerenteller, twee dagtellers, onderhoudsindicator, resterende actieradius, brandstofpeil, gemiddeld en huidig brandstofverbruik, klok en uitschakeling van de tractiecontrole.

LEDLAMPEN IN ACHTERLICHT, RICHTINGAANWIJZERS EN KENTEKENPLAATVERLICHTING

De ledlampen in het achterlicht, de richtingaanwijzers en de kentekenplaatverlichting zijn onopvallend geïntegreerd om de minimalistische stijl van de Bobber intact te houden. Ze geven een kenmerkend lichtpatroon en zijn zuinig en duurzaam.

De beschikbaarheid van de led-richtingaanwijzers wordt bepaald door de plaatselijke wetgeving. Informeer bij je Triumph-dealer of ze verkrijgbaar zijn.

Startonderbreker

De Bonneville Bobber is voorzien van een door Thatcham goedgekeurde beveiligingsvoorziening. Deze werkt door middel van een in de sleutel van de Bobber geïntegreerde transponder die gekoppeld is aan een ontvanger in het ontstekingssysteem. Zonder de juiste sleutel kan de motor niet worden gestart.

Gallery
Accessoires

ONBEPERKTE OPTIES VOOR EEN INDIVIDUELE STIJL

De nieuwe Bonneville Bobber is ontworpen met personalisatie in het achterhoofd. Er zijn ruim 150 accessoires verkrijgbaar, waaronder dempers van Vance & Hines, een hoog stuur, een sierring voor de koplamp, kleine stuureindspiegels, een clip-on stuur, een kort voorspatbord en ledknipperlichten om de stijl nog krachtiger te maken.

Je kunt ook kiezen voor meer comfort, met praktische accessoires als handvatverwarming, cruisecontrol, een swingarmtas en een geribbeld of doorgestikt comfortzadel.

De Bonneville Bobber biedt vrijwel onbeperkte personalisatiemogelijkheden.

De beschikbaarheid van de dempers van Vance & Hines en de led-richtingaanwijzers wordt bepaald door de plaatselijke wetgeving. Informeer bij je Triumph-dealer of ze verkrijgbaar zijn.

Bonneville Bobber Motorfietsen

Bonneville Bobber

€ 15.300,00

Bonneville Bobber

De nieuwe Bonneville Bobber is ongekend authentiek. Het is een echte Bonneville en tegelijk even iconische als authentieke maatwerkbobber uit de fabriek. Het spartaanse model heeft alle kenmerken van een echter bobber: strakke lijnen, een lage zithouding, een solozadel, een breed stuur, een minimale carrosserie, een breed achterwiel en uiteraard de onmisbare hardtail-look.

Het rijwielgedeelte, de vering en het frame zijn compleet nieuw ontworpen om een comfortabele, vertrouwde en dynamische rit mogelijk te maken. Alle elektronische componenten zijn aan het zicht onttrokken om de strakke lijnen van de motorfiets intact te laten en de meter en het zadel zijn verstelbaar om het comfort en de besturing volledig op de bestuurder af te stemmen.

Het kloppende hart van de Bobber wordt gevormd door een toonaangevende Bonneville-motor van 1200cc met hoog koppel. Een speciale Bobber-instelling in het motormanagement drijft het koppel en vermogen in het lage toerenbereik nog verder op en een fraaie uitlaat van geborsteld roestvrij staal met een dubbele, schuin afgezaagde peashooter-demper vult de motor perfect aan.

Dealer Locator

Geen resultaten beschikbaar