NEW Bonneville Bobber Range

DONKERDER, RAUWER, KRACHTIGER – alle klassieke kenmerken die bobbers zo herkenbaar maken, de legendarische lijnen en de innovatieve technieken, met een nu nog duisterder stijl van rauwe spierkracht, een nog imponerender gestalte, aanwezigheid en allure, dit alles nu op een nog hoger niveau gespecificeerd.

NEW Bonneville Bobber Range

VERBLUFFENDE CUSTOMSTIJL - prachtig stijlvol minimalisme met opvallende gestripte looks. Smaakvol vormgegeven zwevend solozadel, met brede, lage stuurstang en een 'bobbed’ hardtail. Toonaangevende capaciteiten in zijn klasse met rijdergerichte technologieën voor maximale controle en comfort. De ware bobberbeleving – compromisloos.

NEW Bonneville Bobber Range

RAUWE SCHOONHEID – verbluffende handgemaakte custom bobbers uit de fabriek. Onmiddellijk herkenbaar, innovatief en attractief, met een onvergelijkbaar rijke historie, vol bravoure en een uitgesproken karakter dat garant staat voor een opwindende rijervaring met een heerlijk motorgeluid.

Overview

STRIPPED. BOBBED. BONNIES

De Bonneville Bobberserie is nu nog verder uitgebreid met de introductie van de geheel nieuwe, rauwere en zwaarder gespecificeerde Bobber Black. Innovatief, opwindend en attractief, onze Bonneville Bobbers zijn volbloed custom-klassiekers waarin op slimme wijze elegante technische hoogstandjes worden gecombineerd met in hun klasse toonaangevende capaciteiten. Teruggrijpend op een ongeëvenaard erfgoed, bieden zij de opwindende rijbeleving van een hot rod vergezeld van een oorstrelend geluid.

Zowel de Bobber als de Bobber Black zijn prachtig handgemaakt en vertonen alle kwaliteitskenmerken van een echte Triumph Bobber met het tijdloze Bonneville-DNA, de gestripte stijl, technologische innovaties, een lage zadelhoogte, unieke designdetails en de klassieke Bobber-lijnen.

Als kloppend hart van elk model fungeert de in zijn klasse onovertroffen 1200 cc Bonneville-motor met een hoog koppel en dat heerlijke, onversneden bobbergeluid. De motor levert een hoger koppel en meer vermogen bij lagere toerentallen dan de Bonneville T120. Dit alles wordt ondersteund door een dynamische, wendbare rijbeleving, geleverd door een hoogwaardig veersysteem en een verscheidenheid aan slimme technologieën, die de rijder centraal stellen. Hiertoe behoren de rijmodi Road en Rain, de schakelbare tractieregeling, de koppeling met “Torque-Assist”, verwarmde handvaten, ABS, een startonderbreker en, op de Bobber Black, cruisecontrol.

All new bonneville black

DE VOLLEDIG NIEUWE BONNEVILLE BOBBER BLACK

DONKERDER, RAUWER, KRACHTIGER – De nieuwe Bonneville Bobber Black voert de legendarische Bonneville-lijn op tot grote hoogten,met een nog uitgesprokener karakter, met nog meer spierballenvertoon en een sinistere, duistere stijl, alles nu nog hoger gespecificeerd.

DE VOLLEDIG NIEUWE BONNEVILLE BOBBER BLACK

NU NOG MEER KARAKTER – Het karakteristieke, gestripte bobber-silhouet, met een nog agressievere, krachtiger uitstraling. Het dikkere, 16 inch-voorwiel, de dubbele remschijven en de meer gespierde voorvorken van 47 mm, geven de motorfiets een nog imposantere, niet te missen aanwezigheid.

DE VOLLEDIG NIEUWE BONNEVILLE BOBBER BLACK

NU MET EEN NOG DUISTERDER, ‘ STIJL –De customstijl die u van een echte bobber verwacht, nu met nog meer karakter. Volledig verduisterde designdetails met luxe badges. Luxueuze afwerkingsdetails, inclusief zwart gelakte schuin afgesneden uitlaatpijp, zwarte verchroomde koplamprand, zwarte naven, stuurstang, motorkappen en een unieke, zwarte zadelsteun.

DE VOLLEDIG NIEUWE BONNEVILLE BOBBER BLACK

NU NOG HOGER GESPECIFICEERD Met geheel nieuwe meer gespierde en zwaarder gespecificeerde Showa-cartridgevorken van 47 mm en nieuwe, in zijn klasse onovertroffen voorremmen, met dubbele remschijven en axiale remklauwen met 2 plunjers van Brembo. Standaard met multifunctionele full-LED-koplamp en cruisecontrol.           

BONNEVILLE BOBBER

BONNEVILLE BOBBER

ONGEËVENAARDE AUTHENTICITEIT - Een echte custombike uit de fabriek met een fraaie minimalistische vormgeving, een ongekend traditionele uitstraling en aantrekkingskracht.


BONNEVILLE BOBBER

VERBLUFFENDE CUSTOMSTIJL – Perfecte integratie van alle kwaliteitskenmerken van een Bobber met prachtige details, een hoogwaardige afwerking en die legendarische lijnen. Met een minimalistische, gestripte stijl, stoere gespierde trekken en een zelfbewuste aanwezigheid.

BONNEVILLE BOBBER

INNOVATIEF EN ELEGANT ONTWERP - Baanbrekende zadelverstelling. Zwevend aluminium solozadel, kenmerkende ‘swing cage’ in hardtail-stijl, monoshock-veersysteem en verborgen ‘clean line’-technologie.

BONNEVILLE BOBBER

ADEMBENEMEND RIJGEDRAG EN GELUID - Het hoogste koppel in zijn klasse en de massa's vermogen al bij lage toerentallen en door het middenbereik, staan garant voor een opwindende hot rod ride. De korte, schuin afgesneden dubbele geluiddempers geven de Bobber dat karakteristieke rauwe Britse twin-motorgeluid.

BONNEVILLE BOBBER

TOONAANGEVENDE CAPACITEITEN, CONTROLE EN COMFORT - Een uniek chassis, unieke vering en een superieur frame die, samen met specifiek op de rijder gerichte technologieën, compromisloos staan voor een vertrouwde, dynamisch en comfortabele bobberbeleving.

Customise your Bobber

CUSTOMISE YOUR BOBBER - ACCESSORIES

De Bonneville Bobber en de nieuwe Bobber Black kunnen beide worden uitgebreid met meer dan 130 accessoires, waarmee u de styling, het comfort de bagagecapaciteit naar uw smaak kunt aanpassen, om uw motorfiets een geheel eigen karakter te geven.

Tot de beschikbare accessoires behoren het hoge ‘ape-hanger’-stuur, een machinaal bewerkte sierring voor de koplamp, kleine stuureindspiegels, een clip-onstuur, kortere voor- en achterspatborden, LED-richtingaanwijzers, afstelbare achterschokbrekers van Fox en nieuwe Bobber-geluiddempers met machinaal bewerkte aluminium eindkappen die kunnen worden versteld voor een ander profiel, voor een nog indrukwekkender spierballenvertoon. Daarnaast kunt u het rijcomfort verhogen met praktische accessoires, zoals verwarmde handgrepen, swingarmtassen en -koffers en een opvallend solozadel.

Ook zijn er twee formidabele inspiratiesets verkrijgbaar, waarmee u uw Bobber nog eenvoudiger naar uw smaak kunt tunen:De Bobber ‘Quarter Mile Inspiratieset’ geeft uw Bobber een stijl als een dragracer met een opvallend clip-onstuur en een hele serie van unieke verduisteringsaccessoires. De Bobber ‘Old School Inspiratieset’ biedt voor uw Bobber een meer karakteristiek traditionele stijl, met een kenmerkend ‘ape-hanger’-stuur en een schitterende, handgemaakte stalen zadelsteun.

Technology

HIDDEN CLEAN LINE TECHNOLOGY

De Bonneville Bobber en de nieuwe Bobber Black zijn op het gebied van controle, comfort en veiligheid extra hoog gespecificeerd. Elke onderdeel is op geraffineerde wijze geïntegreerd in het kenmerkende Bobbersilhouet en zorgvuldig uit het zicht weggewerkt om de legendarische strakke lijnen niet te doorbreken.


Tot de belangrijkste functies behoren de motormanagementunit (ECU), die de prestaties van de motor optimaliseert, de ABS, ter voorkoming van blokkerende wielen, de schakelbare tractieregeling en de rijmodi Road en Rain, die zorgen voor maximale controle en veiligheid bij wisselende rijomstandigheden. Een in de sleutel geïntegreerde transponder voor de startonderbreker en de typerende in een rechte lijn lopende ‘Bonnie’-uitlaatpijp met het verborgen katalysatorhuis. Cruisecontrol is standaard op de Bobber Black, welke eenvoudig is te bedienen doormiddel van een enkele knop op de linkerzijde van het stuur.


Dealer Locator

Geen resultaten beschikbaar