Bonneville T100

De stijlvolle en toegankelijke Bonneville van de internationaal gelauwerde Bonneville-serie.

Bonneville T100

Met de tijdloze stijl en typerende kenmerken van een authentieke en iconische motorfiets.

Bonneville T100

Met de kwaliteit, prestaties, mogelijkheden en het comfort van de nieuwe generatie Bonnevilles.

Overview

EEN ORIGINEEL VOOR IEDEREEN

De Bonneville T100 en T100 Black zijn met hun fraaie vormgeving en nog betere bereikbaarheid de meest toegankelijke modellen van de klassieke Bonneville serie.

De T100-modellen zijn geïnspireerd op de iconische ’59 Bonneville, maar hebben duidelijk een eigen karakter dat meer van het originele Bonneville-DNA vertoont, en veel extra's, eigenschappen en details van de zwaardere Bonneville T120 en T120 Black.

De T100's bieden opwindende prestaties dankzij het geweldige Bonneville-blok van 900 cc met een hoog koppel in de lage toeren, een beter brandstofverbruik en een verfijnd, diep uitlaatgeluid levert.

Het voor de T100 specifiek ontwikkelde frame en de vering zorgen samen voor soepel rijgedrag, in combinatie met neutrale stuureigenschappen en een subtiel toegepaste technologie die op de bestuurder is gericht, zoals ABS, tractieregeling en een bekrachtigde koppeling voor extra comfort en controle.

De T100-lijn is beschikbaar in fraaie klassieke en stijlvolle, eigentijdse kleurencombinaties en er is keuze uit meer dan 150 accessoires voor de persoonlijke touch.

VORMGEVING

ORIGINEEL DNA MET PRACHTIGE DETAILS

De Bonneville T100 blijft trouw aan het spraakmakende verleden en het absoluut iconische silhouet van deze motorfiets met de kenmerkende vorm van de Bonneville-brandstoftank, draadspaakwielen, authentieke dempers in peashooterstijl en het optionele lakwerk in twee kleuren met handgeschilderde gouden sierlijnen.

De lijnen van de T100 zijn verfijnd, strak en mooi afgewerkt , met een klassieke en toch geavanceerde look. En wie zijn motor wil aanpassen aan zijn persoonlijke wensen, kan kiezen uit een assortiment van meer dan 150 eersteklas accessoires voor een persoonlijke touch.

ORIGINEEL DNA MET PRACHTIGE DETAILS

De Bonneville T100 is leverbaar met een breed scala aan geborstelde, gepolijste en verchroomde afwerkingen van hoge kwaliteit, waaronder hoogwaardige geborstelde aluminium motordeksels en een opgeschroefde Triumph-badge op de tank die uniek is voor dit model. De T100 is verkrijgbaar in drie klassieke kleuren.

MEER UITSTRALING EN STIJL

De T100 Black geeft een nieuwe dimensie aan styling met volledig zwart uitgevoerde details en componenten voor een ruigere en hedendaagse look. Het premium karakter van deze motorfiets wordt extra benadrukt door stijlelementen zoals een dubbelwandige peashooteruitlaat die is uitgevoerd in Matt Black voor een onderscheidende uitstraling. De T100 Black is verkrijgbaar in twee stijlvolle tinten.

Chassis

VERFIJND RIJGEDRAG EN COMFORT

De T100's hebben een aanzienlijk verhoogd comfort en verbeterde stuureigenschappen. Een comfortabeler zadel met een dikkere schuimvulling is standaard en het vernieuwde rijwielgedeelte beschikt over vering met een langere veerweg, en is speciaal ontworpen voor meeslepende, maar niettemin ontspannende ritten, prettiger gebruik voor lange afstanden en meer comfort voor de bijrijder.

LICHTER EN EENVOUDIG TE MANOEUVREREN

De Bonneville T100's behoren tot de lichtere modellen in de Bonneville-serie en wegen minder dan de T120's. 

BETERE BANDEN EN SCHIJFREMMEN

De T100's hebben verbeterde enkele zwevende schijfremmen voor. Beide modellen worden geleverd met Pirelli Phantom Sportscomp-banden die door Pirelli speciaal voor de Triumph Bonneville-lijn zijn ontwikkeld. Een grotere stijfheid, veranderingen in het profiel aan de voorkant en een dieper profiel achter maken de stijl van de Bonneville compleet en bieden een veilig rijgedrag en grote duurzaamheid.

Engine

BONNEVILLE-MOTORBLOK VAN 900 cc MET HOOG KOPPEL

De Bonneville T100’s zijn beide uitgerust met het “High Torque” Bonneville-blok van 900 cc dat beschikt over een hoog koppel daar waar dat nodig is. Daarbij heeft de krachtbron een efficiënt brandstofverbruik en een verfijnd, diep geluid uit de uitlaat.

De 8-kleps parallelle twin met enkele bovenliggende nokkenas en een ontstekingsinterval van 270° zorgt voor een vloeiende, lineaire vermogensafgifte rechtstreeks van de soepele vijftraps versnellingsbak.


MEER VERMOGEN OP DE JUISTE PLAATS

Het 900 cc-motorblok is ontworpen voor een veel hogere vermogensafgifte waar dat nodig is: tussen 2750 en 4750 t/min. Dit sluit aan op de rijstijl van deze moderne klassieker en staat garant voor meer beleving tijdens het rijden.

De T100 levert 18% meer vermogen dan vorige generaties en een aanzienlijke toename van het koppel. Het vermogen ligt nu op 55 pk / 54 bhp bij 5900 t/min.

TECHNOLOGIE EN FUNCTIONALITEIT

ABS

De nieuwste generatie van het antiblokkeerremsysteem brengt de controle over de Bonneville T100 en T100 Black op een nieuw peil.

Ride-by-Wire

De elektronische gasklepregeling van de Bonneville T100 en T100 Black verbetert de respons op het gas, wat resulteert in soepel en nauwkeurig rijgedrag voor meer controle en betere rijeigenschappen.

Vloeistofgekoeld

De moderne vloeistofkoeling biedt grotere duurzaamheid en een zuiniger rijgedrag met maar liefst 29% minder brandstofverbruik ten opzichte van voorgaande modellen met luchtkoeling.

Traction Control

Beide T100-modellen zijn voorzien van een instelbaar systeem voor tractieregeling dat de bediening van het indrukwekkende koppel optimaliseert voor maximale veiligheid en controle van de berijder.

Bekrachtigde koppeling

De bekrachtigde koppeling maakt de bediening van de koppeling van de Bonneville T100 lichter en gemakkelijker, omdat bediening van de koppelingshendel minder inspanning kost en het rijden, ook lang rijden, dus makkelijker wordt.

LED-achterverlichting

Het LED-achterlicht is ondergebracht in een compacte en elegante behuizing die de Bonneville T100 en T100 Black een opvallend achterlichtpatroon en efficiënter stroomverbruik voor grotere duurzaamheid verleent.

Startonderbreker

Zowel de T100 als de T100 Black is uitgerust met een beveiligingsvoorziening met een geïntegreerde transponder in de contactsleutel, die is gekoppeld aan een ontvanger in het ontstekingssysteem om te voorkomen dat de motor start bij de verkeerde sleutel.

USB-oplaadpunt

Onder het zadel bevindt zich een aansluiting waarmee u uw essentiële apparaten kunt opladen.

Gallery
Accessories

GEBOUWD OM ZELF VORM TE GEVEN

Er is een ruim assortiment van meer dan 150 custom-geïnspireerde accessoires verkrijgbaar waarmee u de T100 en T100 Black helemaal zelf kunt vormgeven. 

Tot deze accessoires behoren: verchroomde slip-ondempers van Vance & Hines in peashooterstijl, leren zadels met fraaie sierstiksel, verchroomde koppelings-, dynamo- en gasklephuisversiering, een authentieke 4 bar-tankbadge van Triumph, zijkoffers van leer en canvas, en compacte led-richtingaanwijzers.

Let op: de beschikbaarheid van de dempers van Vance & Hines en de richtingaanwijzers wordt bepaald door de plaatselijke wetgeving. Informeer bij je Triumph-dealer of deze verkrijgbaar zijn.

Dealer Locator

Geen resultaten beschikbaar