Street Scrambler

Gemaakt voor vrijheid en fun – op alle punten verbeterd. Klaar voor elk wegdek.

Street Scrambler

Met alle prestaties van de lovend ontvangen 900-cc Bonneville-motor met hoog koppel – volmaakt geschikt voor ieder wegtype.

Street Scrambler

Assertievere en fraaiere Scrambler-kenmerken met een verwisselbaar passagierszadel, aluminium rek en breed aluminium stuur.

OVERZICHT

Feature Video Slide

De Street Scrambler is ontworpen om de stijl van de Scrambler veelzijdiger en mooier te maken, met unieke kenmerken en details.

Volgens dezelfde eigentijdse specifieke custom-principes als de Street Twin heeft de Street Scrambler het iconische Bonneville-silhouet, dat wordt gecombineerd met strakke lijnen, een minimale carrosserie, een moderne afwerking en een elegante brandstoftank.

De kenmerkende stijl is aangevuld met een reeks bruikbare Scrambler-kenmerken, waaronder een verwisselbaar passagierszadel en aluminium bagagerek, demontabele passagiersvoetsteunen en ophanging, avontuurlijke voetsteunen voor de bestuurder en een carterbeschermplaat.

Het rijwielgedeelte, dat specifiek is voor de Scrambler, heeft langere schokbrekers achter, een 19-inch voorwiel, een breed stuur en een lage zadelhoogte. De Street Scrambler wordt uitgevoerd met Metzeler Tourance-banden en is daarmee breder inzetbaar en biedt controle op ieder wegtype.

En voor personalisatie is er keuze uit meer dan 150 accessoires voor nog meer offroad-uitstraling en stijl.


HOUD MIJ OP DE HOOGTE >

VORMGEVING

NO-NONSENSE CUSTOM-STIJL

De Street Scrambler is opgebouwd rondom het onmiskenbare Bonneville-silhouet en verwijzingen naar de legendarische stijl, met strakke lijnen, een minimale carrosserie en een moderne afwerking.

De eigen stijl van de Scrambler omvat een elegant vormgegeven brandstoftank, zwarte motordeksels en een stijlvolle motorbadge. Daarnaast is deze voorzien van een enkelvoudig gasklephuis met aluminium afwerking, minimale zijpanelen en achterspatbord, het kenmerkende strakke pijpverloop met 'verborgen katalysatorhuis', en een geborsteld uitlaatspruitstuk met uitlaatklemmen en koelvinnen voor een moderne Bonneville-look.

De Street Scrambler is leverbaar in drie spannende kleurstellingen.

SPECIFIEKE SCRAMBLER-ELEMENTEN

Specifieke Scrambler-elementen zijn onder meer het geribbelde zadel in Alcantara-stijl met contrasterend sierstiksel en een Triumph-logo.

Een vervangbaar passagierszadel en elegant, met aluminium bagagerek voor praktische toepassingen. Verwijderbare voetsteunen voor passagiers, 'Bear Trap'-voetsteunen in avontuurlijke stijl voor meer grip, rubberen tankpads, aluminium koplampbeugel en zwarte koplamprand, allroad-carterbeschermplaat en nummerzijplaat.

EERSTEKLAS AFWERKING

Vervaardigd volgens de hoogste normen en met een scala aan hoogwaardige afwerkingen, waaronder unieke motoremblemen, machinaal bewerkte details op de wijzerplaten en unieke Scrambler-spiegels voor beter zicht.

Er is keuze uit drie interessante kleurenschema's: Jet Black, Matt Khaki Green en een 2-kleurenschema van Korosi Red met Frozen Silver en handgeschilderde sierlijnen in Jet Black.

RIJWIELGEDEELTE

MEER FUNCTIONALITEIT VAN RIJWIELGEDEELTE EN VERING

Met het specifieke Scrambler-rijwielgedeelte en de vering is de Street Scrambler nu nog functioneler, met meer dynamiek en pit, een goed overzicht vanaf het zadel, uitstekende hanteerbaarheid, goede toegankelijkheid en een scala aan unieke voorzieningen.

Het rijwielgedeelte van de Street Scrambler is ingesteld op neutraal en voorspelbaar rijgedrag. De combinatie met de vertrouwenwekkende ontwikkeling voor ergonomie 'in stand' en het toegankelijke zadel, die zorgt voor eenvoudig manoeuvreren, maakt dit tot een laagdrempelige pleziermotor die een maximum aan vertrouwen en controle biedt.

DYNAMISCHE SCRAMBLER-ERGONOMIE

Om zijn reputatie waar te maken en aan de verwachtingen van rijders te voldoen, is ergonomie van de Street Scrambler ontwikkeld voor een actieve rijstijl zonder afbreuk te doen aan het dagelijks rijcomfort. In vergelijking met de Street Twin zijn het nieuwe frame en rijwielgedeelte dus voorzien van een breder stuur en meer naar voren geplaatste voetsteunen.

Samen met de specifieke, langere voor- en achtervering en het grotere voorwiel van 19 inch resulteert dit in een rijhouding met een uitstekend overzicht voor rijden in de stad en op open wegen, en een fantastische lichte offroad-rijpositie, ook bij staand rijden.

SPECIALE SCRAMBLER-SCHOKBREKERS EN VORK

De Street Scrambler heeft langere, modelspecifieke RSU's (achtervering), die zijn uitgevoerd in mat zwart en het achtereinde verhogen voor een hogere rijpositie.

Verder is er een modelspecifieke voorvorkvering, die langer is dan die van de standaard Street Twin en die de extra grondspeling oplevert die past bij de reputatie van de Scrambler.

De voorvork is voorzien van traditioneel vormgegeven voorvorkrubbers.

VELGEN, BANDEN EN REMMEN

De klassieke spaakwielen dragen bij aan de uitstekende rijpositie en het kenmerkende silhouet van de Street Scrambler. De Scrambler heeft een indrukwekkend voorwiel van 19 inch en een achterwiel van 17 inch, beide met een naaf en velgrand in stijlvol zwart.

De Metzeler Tourance dual-purposebanden bieden een uitstekende grip en nauwkeurige, lichte stuureigenschappen, wat het rijden in alle weersomstandigheden en op iedere ondergrond gemakkelijker maakt. Deze banden zijn ontwikkeld voor moderne, weggeoriënteerde enduromotoren en bieden maximale duurzaamheid op de weg en een geweldige tractie op een lichte offroad-ondergrond.

De Street Scrambler is ook voorzien van een zwevende Nissin-remklauw met dubbele zuigers voor, met een machinaal bewerkt logo.

MOTOR

OPWINDENDE PRESTATIES, GELUID EN RIJERVARING

Het motorblok, de uitlaat en de rijhulptechnologie van de Street Scrambler bieden verschillende verbeteringen ten opzichte van vorige generaties, met hogere prestaties en een betere rijervaring. Een technologische verbetering is bijvoorbeeld het uitschakelbare ABS, een unieke voorziening van de Street Scrambler.

VEELGEPREZEN 900cc-MOTOR MET 'HOOG KOPPEL'

De nieuwe Street Scrambler is voorzien van het veelgeprezen 900-cc Bonneville-motorblok met een hoog koppel van de Street Twin, dat uitstekende prestaties levert in combinatie met een laag brandstofverbruik.

Het 900cc-blok is een 8-kleps parallelle twin met enkele bovenliggende nokkenas, een ontstekingsinterval van 270° en een lineaire vermogensafgifte via de soepele vijftraps versnellingsbak, en is speciaal getuned voor meer koppel en vermogen onderin en in het middenbereik. Vermogen precies op de juiste plaats dus.

OPWINDEND SCRAMBLER-GELUID

De Street Scrambler is voorzien van een compact hoogwaardig dubbele-uitlaatsysteem met een uitlaatspruitstuk van geborsteld roestvrij staal in een fraai, vloeiend ontwerp.

Het katalysatorhuis is subtiel onzichtbaar verwerkt tussen het hitteschild en de cilinder en is afgewerkt met geborstelde roestvrijstalen dempers en stijlvolle hitteschilden in contrasterend zwart.

Net als alle Bonnevilles is de uitlaat van de Street Scrambler afgesteld voor het diepe, volle Scrambler-geluid van een Britse twin.

RIJHULPTECHNOLOGIE

Elektronische gasklepregeling

De elektronische gasklepregeling van de Street Scrambler verbetert de respons op het gas, wat resulteert in soepel en nauwkeurig rijgedrag, meer controle en betere rijeigenschappen.

Uitschakelbare tractiecontrole

De nieuwe Street Scrambler is voorzien van een schakelbare tractieregeling die de koppelafgifte bij gripverlies optimaliseert om de veiligheid te waarborgen en de motorfiets bestuurbaar te houden.

Bekrachtigde koppeling

Het systeem achter de koppelingsbekrachtiging van de Street Scrambler vermindert de omvang van het koppelingshuis, waardoor het profiel van het blok wordt versmald. Dit systeem maakt de koppelingshendel ook lichter te bedienen zodat je met minder inspanning langer door kunt rijden.

LED-achterverlichting

Het LED-achterlicht is ondergebracht in een compacte en elegante behuizing die de Street Scrambler een opvallend achterlichtpatroon en efficiënter stroomverbruik voor grotere duurzaamheid verleent.

Startonderbreker

De Street Scrambler is voorzien van een door Thatcham goedgekeurde beveiligingsvoorziening waarbij een transponder in de contactsleutel van de nieuwe Street Scrambler is ingebouwd. Deze is gekoppeld aan een ontvanger in het startsysteem om te voorkomen dat de motor kan starten zonder dat de juiste sleutel aanwezig is.

USB-oplaadpunt

Onder het zadel bevindt zich een aansluiting waarmee je jouw essentiële apparaten kunt opladen.

Gallery
Accessories

HET DRAAIT OM PERSONALISATIE

Net als bij de Street Twin is het hele ontwerp van de Street Scrambler gericht op personalisatie.

Er zijn meer dan 150 accessoires verkrijgbaar voor meer focus op het robuuste offroad-karakter en op prestaties, meer stijl en meer dagelijkse bruikbaarheid.

FOCUS OP ROBUUSTERE OFFROAD

Er is een aantal accessoires verkrijgbaar om de focus op het offroad-karakter van de Street Scrambler te versterken. Hiertoe behoren de Piggyback-achterschokbrekers van FOX met stelschroeven voor de veervoorspanning en 24 standen voor de compressiedemping, een grotere interne zuiger en een extern oliereservoir en een zwarte nylon koplampbescherming met glasvulling en een matzwarte sierrand van plaatstaal.

Verder zijn er een gesmede en machinaal bewerkte aluminium stuurtussenstang, afgewerkt in geanodiseerd zwart met een stijlvol bruin stuurkussen met Triumph-logo, en een hoogwaardige aluminium nummerplaat aan de linkerzijde met een helder geborstelde afwerking.

MEER STIJL

Er zijn vele accessoires verkrijgbaar om de Street Scrambler nog stijlvoller vorm te geven. Daartoe behoren de Vance & Hines enkele uitlaatdempers met een eindkap met carbonversteviging, een traditioneel scrambler-tweepersoonszadel en kleine spiegels aan de uiteinden van de stuurhelften met een laser-gegraveerd Triumph-logo in geanodiseerd zwart of blank aluminium.

MEER GERICHT OP DAGELIJKS GEBRUIK

Voor dagelijks gebruik zijn er op de Street Scrambler intern aangesloten verwarmde handgrepen verkrijgbaar met een regelknop voor twee standen in de linker handgreep. De stalen middenbokset met een zwarte poedercoating is speciaal aangepast zodat deze uitstekend werkt in combinatie met de hooggeplaatste uitlaat.

Street Scrambler Motorfietsen

Street Scrambler

€ 11.900,00

Street Scrambler

De Street Scrambler is ontworpen om de stijl van de Scrambler veelzijdiger en mooier te maken, met unieke kenmerken en details.

Volgens dezelfde eigentijdse specifieke stijlprincipes als de Street Twin heeft de Street Scrambler het iconische Bonneville-silhouet, dat wordt gecombineerd met strakke lijnen, een minimale carrosserie, een moderne afwerking en een elegante brandstoftank.

De kenmerkende stijl is aangevuld met een reeks assertieve Scrambler-kenmerken, waaronder een verwisselbaar passagierszadel en aluminium bagagerek, demontabele passagiersvoetsteunen en ophanging, avontuurlijke voetsteunen voor de bestuurder en een carterbeschermplaat.

Het rijwielgedeelte, dat specifiek is voor de Scrambler, heeft langere schokbrekers achter, een 19-inch voorwiel, een breed stuur en een lage zadelhoogte. De nieuwe Street Scrambler wordt uitgevoerd met Metzeler Tourance-banden en is daarmee voorbereid op levering van pure functionaliteit en controle op ieder wegtype.

Met een toegankelijke zadelhoogte, rijpositie voor goed zicht, vertrouwenwekkende hanteerbaarheid, breed stuur, rijhulptechnologie en meer dan 150 stijlvolle accessoires is de Street Scrambler een toegankelijke pleziermotor die zich graag laat personaliseren.

Dealer Locator

Geen resultaten beschikbaar