Street Twin

BONNEVILLE VAN VANDAAG. De Street Twin is onze meest eigentijdse, toegankelijke nieuwe Bonneville voor puur rijplezier, die wordt aangedreven door een geheel nieuw 900 cc-blok met hoog koppel.

Street Twin

GEMAAKT VOOR PLEZIER. De nieuwe Street Twin combineert een gemakkelijke zithouding met een aantrekkelijk nieuw motorblok met een goede respons en een strak en verfijnd no-nonsense uiterlijk voor optimaal rijplezier, iedere dag opnieuw.

Street Twin

GEBOUWD OM TE RIJDEN. Het geheel nieuwe chassis en de nieuwe vering zorgen voor een dynamisch stuurgedrag en een versalvende rijervaring.

Street Twin

GEBOUWD OM ZELF VORM TE GEVEN. De Street Twin is ontworpen als het ideale uitgangspunt voorcreëren van een motor die past bij de persoonlijke stijl van de berijder.

Overview

Today's Bonneville

De Street Twin is onze meest eigentijdse, toegankelijke nieuwe Bonneville voor puur rijplezier, die wordt aangedreven door een geheel nieuw 900 cc-blok met hoog koppel. Met zijn unieke karakter, eigen geluid, no-nonsense vormgeving en dynamische rijgedrag is de nieuwe Street Twin de ideale Bonneville voor de motorrijder van nu.

De nieuwe Street Twin combineert een gemakkelijke zithouding met een aantrekkelijk nieuw motorblok met een goede respons en een strak en verfijnd no-nonsense uiterlijk voor optimaal rijplezier, iedere dag opnieuw.

Het geheel nieuwe chassis en de nieuwe vering zorgen voor een dynamisch stuurgedrag en een versalvende rijervaring. Met rijeigenschappen en de smaakvol geïntegreerde technologie ten dienste van de rijder (zoals ABS, elektronische gasklepregeling en Traction Control) is de Street Twin ontworpen om te rijden zoals je dat van een Triumph mag verwachten.

De Street Twin is ontworpen als het ideale uitgangspunt voorcreëren van een motor die past bij de persoonlijke stijl van de berijder. Met meer dan 150 nieuwe stijlvolle accessoires en een reeks ‘inspiratiekits is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om een Bonneville in je eigen stijl vorm te geven.

Street Twin features

GEWELDIGE NIEUWE MOTOR

Het authentieke karakter van de Street Twin komt tot uiting in de geheel nieuwe 900-cc parallelle-twinmotor met hoog koppel en 8 kleppen.

Zoals de naam al aangeeft, levert het blok op zijn top een fors koppel van 80 Nm bij slechts 3200 t/min. Dat is maar liefst 18% meer dan het voorgaande model en het wordt vanaf helemaal onderin tot bovenin het toerentalbereik afgegeven.

De Bonneville Street Twin profiteert van de nauwkeurigheid en directe respons op het gas die Triumph's geavanceerde elektronische brandstofinjectie en motormanagementsysteem bieden. Dit model is daartoe uitgerust met een ontstekingsinterval van 270 graden voor een volmaakt soepele, lineaire vermogensafgifte in iedere versnelling.

AANZIENLIJK VERBETERD BRANDSTOFVERBRUIK

Achter de stijlvolle buitenkant van de nieuwe 900 cc-motor gaat een geavanceerde vloeistofkoeling schuil, die is ontworpen voor een minimale visuele impact maar wel zorgt voor lagere uitstootwaarden en een beter brandstofverbruik: maar liefst 36% lagerbrandstofverbruik dan de vorige generatie Bonneville.

Styling

ORIGINELE VORMGEVING

Met een moderne uitvoering van het originele Bonneville-uiterlijk heeft de nieuwe Street Twin een strakke, verfijnde en no-nonsense vormgeving die is geïnspireerd op de New Wave Custom Scene. Duidelijke lijnen en een minimale carrosserie voor een algeheel jeugdige uitstraling.

FRAAIE DETAILS

De Street Twin biedt stijlvolle details van een hoge kwaliteit en afwerking, zoals de gegoten velgen, een speciale Street Twin-brandstoftank en eigentijdse grafische onderdelen, allemaal uitgevoerd in een van de aantrekkelijke kleuren – Cranberry Red, Aluminium Silver, Matt Black, Jet Black en Phantom Black.

FUNCTIONALITEIT

ABS

Triumph's antiblokkeerremsysteem brengt de controle over de Street Twin met deze moderne techniek op een nieuw peil.

ELEKTRONISCHE GASKLEPREGELING

De elektronische gasklepregeling, Ride-by-wire van de Street Twin verbetert de controle, respons en-veiligheid.

TRACTION CONTROL

De Street Twin beschikt over een instelbaar tractieregelingssysteem waarmee afgifte van het toonaangevende koppel geoptimaliseerd kan worden dankzij de geavanceerde elektronische gasklepregeling.

SLIPASSIST KOPPELING

De nieuwe koppeling met slipondersteuning maakt de bediening van de koppeling van de Street Twin lichter en gevoelvoller, waardoor het rijden makkelijker wordt en minder pauzes nodig zijn.

STARTONDERBREKER

Een beveiligingsvoorziening met een geïntegreerde transponder in je contactsleutel die is gekoppeld aan een ontvanger in het ontstekingssysteem om te voorkomen dat de motor gaat lopen bij de verkeerde sleutel.

BEDIENING MET JE VINGERTOPPEN

Vanaf het stuur kun je middels een schakelaar met scroll-functie eenvoudig het menu van het informatie display bedienen.

LED-ACHTERVERLICHTING

De nieuwe led-achterverlichting is ingebouwd in de no-nonsense stijlvolle achterzijde voor een karakteristiek lichtpatroon en duurzaam energieverbruik.

FUNCTIONELE DISPLAY

De stijlvolle enkele klok van de Street Twin is voorzien van een geïntegreerd digitaal menusysteem dat wordt bediend met een draaiknop op het stuur. De voornaamste functies zijn: versnellingsindicator, snelheidsmeter, twee tripmeters, serviceaanduiding, resterende actieradius, brandstofpeil, gemiddelde en huidige snelheid, tijd, in-/uitschakeling van tractieregeling en ABS-functie.

USB-OPLAADPUNT

USB-aansluiting waarmee u uw essentiële apparaten kunt opladen.

Gallery
Chassis

NIEUW CHASSIS VOOR MEER DYNAMISCHE RIJEIGENSCHAPPEN

De nieuwe Street Twin biedt een toonaangevende rijervaring in zijn klasse dankzij het geheel nieuwe chassis en de nieuwe vering, die nauwkeurig en modern rijgedrag mogelijk maken. Zo wordt Triumph’s kenmerkende neutrale, wendbare en stabiele rijgedrag gecombineerd met comfort en controle voor een plezierige en ontspannen rijervaring.

MEER COMFORT EN CONTROLE

Het lage zadel biedt een comfortabele zithouding, en in combinatie met een uitstekende ergonomie een smallere voorzijde van het zadel de stevigere zadelvulling en langere veerweg is de Street Twin nu onze makkelijkst berijdbare nieuwe Bonneville.

Accessories

MEER DAN 150 STIJLVOLLE ACCESSOIRES

Met de introductie van de nieuwe reeks Bonneville-accessoires met meer dan 150 nieuwe stijlvolle kwaliteitsonderdelen alleen al voor de nieuwe Street Twin is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om je motor een eigen stijl te geven. Daartoe behoren ook nieuwe uitlaten van Vance &Hines en een garage vol customonderdelen, van spatlappen tot zadels en fraaie compacte richtingaanwijzers, om maar enkele voorbeelden te geven.

'INSPIRATIEKITS'

We hebben voor de Street Twin een reeks interessante ‘inspiratiekits gemaakt die dienen als uitgangspunt om je motor een eigen stijl te geven of die je door je Triumph-dealer als complete set kunt laten monteren. Er zijn drie varianten; een no-nonsense Scrambler-kit, een agressieve Brat Tracker-kit en een meer relaxte Urban-sportkit.

'INSPIRATIEKIT' SCRAMBLER

De inspiratiekit Scrambler geeft de Street Twin een duidelijke no-nonsense offroad-stijl. De kit omvat een geborsteld geavanceerd uitlaatsysteem van Vance &Hines*, vervangingsset voor het achterspatbord met compact achterlicht, bruin geribbeld tweepersoonszadel, compacte led-richtingaanwijzers en geborstelde aluminium carterbeschermplaat.

Let op: de beschikbaarheid van de vervangingsset voor het achterspatbord en de richtingaanwijzers wordt bepaald door de plaatselijke wetgeving. Informeer bij je Triumph-dealer of deze verkrijgbaar zijn.

*Uitsluitend voor offroad-gebruik.

'INSPIRATIEKIT' BRAT TRACKER

De Brat Tracker-kit omvat een aanpassingssetvoor een meer agressief uiterlijk. Deze omvat geborstelde slip-ondempers van Vance &Hines, een vervangingsset voor het achterspatbord met compact achterlicht, zwart geribbeld tweepersoonszadel, compacte led-richtingaanwijzers, zwarte handgrepen in ‘Barrel’-stijl, en geborstelde carterbeschermplaat.

Let op: de beschikbaarheid van de dempers van Vance &Hines, de vervangingsset voor het achterspatbord en de richtingaanwijzers wordt bepaald door de plaatselijke wetgeving. Informeer bij je Triumph-dealer of deze verkrijgbaar zijn.

'INSPIRATIEKIT' URBAN

In de inspiratiekit Urban combineert een relaxte stijl met een agressieve stadsuitstraling. Deze kit bevat een stuur in 'Ace'-stijl, geborstelde slip-ondempers van Vance &Hines, compacte led-richtingaanwijzers, een kort getint fly-screen en een karakteristieke, enkele rechterkoffer van gewaxed katoen en leer.

Let op: de beschikbaarheid van de dempers van Vance &Hines en de richtingaanwijzers wordt bepaald door de plaatselijke wetgeving. Informeer bij je Triumph-dealer of deze verkrijgbaar zijn.

Dealer Locator

Geen resultaten beschikbaar