Bonneville T120 Range

WEDERGEBOORTE VAN DE MODERNE KLASSIEKER. De tijdloze stijl en het legendarische karakter van de oorspronkelijke Bonneville komen weer tot leven in de nieuwe Bonneville T120 en T120 Black. Beide modellen zijn vervaardigd met veel aandacht voor details, kwaliteit en afwerking, en voldoen in alles aan de functionaliteit en prestaties van een echte moderne klassieker. Beide worden aangedreven door een geheel nieuwe Bonneville 1200 cc-motorblok met hoog koppel, dat wordt gevoed door fraaie authentieke dubbele gasklephuizen. 

Bonneville T120 Range

BONNEVILLE T120 - FRAAIE EVOLUTIE VAN EEN TIJDLOZE LEGENDE. De verbluffende nieuwe Bonneville T120 is een stijlvol en duidelijk statement over de erfenis van Triumph. Hier worden de moderne prestaties van het geheel nieuwe Bonneville 1200 cc-motorblok met hoog koppel gecombineerd met authentieke vormgeving, zodat het silhouet en de kenmerkende lijnen van de originele Bonneville naar voren komen en de T120 zich presenteert als de nieuwe gedaante van een tijdloze legende.

Bonneville T120 Range

BONNEVILLE T120 BLACK - EEN NIEUW STIJLICOON. Een nieuw stijlicoon met echte klasse, uitstraling en prestaties. Voortbordurend op de tijdloze verschijning van de nieuwe Bonneville T120 is de ruige en venijnige T120 Black ontstaan met zijn onderscheidende donkerbruine zadel en zwarte details zoals de velgen, en de uitlaten, en een geavanceerde afwerklak in MattGraphite of Jet Black.

Engine

GEWELDIGE NIEUWE MOTOR

Het authentieke karakter van de Bonneville T120 komt tot uiting in het geheel nieuwe 1200-cc parallelle-tweecilinder motorblok met hoog koppel en 8 kleppen.

Het blok is specifiek ontworpen voor de moderne klassieke rijstijl met een directe en opwindende vermogensafgifte die op zijn top een forse 105Nm levert bij 3100 t/min; dat is maar liefst 54% meer dan de vorige generatie. Met de nauwkeurigheid en directe respons op het gas van Triumphs geavanceerde elektronisch geregelde brandstofinjectie en motormanagement is de 6-versnellings Bonneville T120 voorzien van een karaktervol geluid en een ontstekingsinterval van 270 graden voor een soepele, lineaire vermogensafgifte.

FRAAIE STIJL EN GELUID

Het profiel van het nieuwe 1200 cc-motorblok van de Bonneville is fraai vormgegeven met veel aandacht voor details en afwerking, zodat traditionele stijlkenmerken van het silhouet van het roemruchte Bonneville-blok uit de jaren '60 behouden is gebleven jmet de subtiele integratie van eigentijdse componenten

Met de geheel nieuwe peashooter-demper achter een strakke, recht lopende uitlaatpijp produceert de Bonneville T120 het ware geluid van een Britse twin: een diepe, volle klank die absoluut past bij het karakter, afgestemd op het niveau dat je wilt en verwacht.

AANZIENLIJK VERBETERD BRANDSTOFVERBRUIK

Met het gebruik van het nieuwe motorblok van de 1200 Bonneville gaat een geavanceerd koelsysteem schuil, dat smaakvol is ontworpen voor minimale visuele impact met als resultaat het brandstofverbruik en de emissie aanzienlijk is verbetert.

Styling

AUTHENTIEKE VORMGEVING

De nieuwe Bonneville T120 en T120 Black zijn geïnspireerd op de legendarische 59 Bonneville, en daarom zijn originele legendarische ontwerpdetails en functies behouden. Van de gesculptuurde vloeiende lijnen van de tank tot de individuele details van de verlichting, klokken en het karakteristieke Bonneville-silhouet zijn de nieuwe T120 en T120 Black de fraaie voortzetting van een tijdloze legende.

DE FRAAIE BONNEVILLE T120

De Bonneville T120 beschikt over talloze details zoals de zwaar verchroomde meerdelige badges, handgreep voor de bijrijder, velgen en innovatieve dubbelwandige chromen uitlaten en peashooter-dempers. Verkrijgbaar in 4 eersteklas klassieke kleurenschema's: Jet Black en Cinder Red of de tweekleurige lakopties Cranberry Red met Aluminium Silver of Jet Black met Pure White, beide met handgelakte sierlijnen.

DE VENIJNIGE BONNEVILLE T120 BLACK

Met al het karakter, de details en de afwerking van de T120 heeft de nieuwe Bonneville T120 Black een heel andere uitstraling met zijn verfijnde donkerbruine zadel en volledig zwarte details, waaronder de velgen, handgreep voor de bijrijder, uitlaten en het motorblok. Deze uitvoering is verkrijgbaar in 2 eersteklas kleurenschema's, Jet Black en MattGraphite, die de Bonneville T120 Black tot het nieuwe stijlicoon voor motoren maken.

MODERNE FUNCTIONALITEIT

ABS

Triumph's antiblokkeerremsysteem brengt de controle over de Bonneville T120 en T120 Black met deze moderne veiligheidsstandaard op een nieuw peil.

ELEKTRONISCHE GASKLEPREGELING

De elektronische gasklepregeling, Ride-by-wire, van Bonneville T120 en T120 Black verbetert de controle, respons en veiligheid .

RIJMODI

De twee keuzestanden 'road' en 'rain' van de Rider Mode zijn gekoppeld aan de elektronische gasklepregeling en bieden de motorrijder meer controle en veiligheid.

TRACTION CONTROL

De T120 en T120 Black beschikken over een instelbaar tractieregelingssysteem waarmee afgifte van het toonaangevende koppel geoptimaliseerd kan worden dankzij de geavanceerde elektronische gasklepregeling.

SLIP ASSIST KOPPELING

De nieuwe koppeling met slipondersteuning maakt de bediening van de koppeling van de T120 en T120 Black lichter en gevoelvoller, waardoor het rijden makkelijker wordt en minder pauzes nodig zijn.

VERWARMDE HANDVATTEN

Hoogwaardige verwarmde handvatten met 3 standen worden standaard vanaf fabriek ingebouwd op de Bonneville T120 en T120 Black.

BEDIENING MET JE VINGERTOPPEN

Vanaf het stuur kun je middels een schakelaar met scroll-functie eenvoudig het menu van het informatie display bedienen

FUNCTIONELE DISPLAY

Stijlvolle multifunctionele dubbele klokken (snelheid en toerental) met fraaie 3D-wijzerplaten met geïntegreerd digitaal menusysteem dat wordt bediend met een draaiknop op het stuur. De voornaamste functies zijn: instelling rijmodi, versnellingsindicator, status handverwarming, snelheidsmeter, twee tripmeters, serviceaanduiding, resterende actieradius, brandstofpeil, gemiddelde en huidige snelheid, tijd, in-/uitschakeling van traction control en ABS-functie.

DRL-KOPLAMPEN

Volgens de nieuwe hedendaagse norm biedt de koplamp van de Bonneville T120 het nieuwste in DRL-verlichting (daytime running lights) met een onderscheidend lichtpatroon en verbeterd stroomverbruik voor duurzaam gebruik.

LED-ACHTERVERLICHTING

De nieuwe led-achterverlichting is ingebouwd in de klassiek vormgegeven achterzijde voor een karakteristiek lichtpatroon en gunstig energieverbruik

STARTONDERBREKER

Een beveiligingsvoorziening met een geïntegreerde transponder in de contactsleutel van de nieuwe T120 is gekoppeld aan het ontstekingssysteem om te voorkomen dat de motor gaat lopen bij de verkeerde sleutel.

USB-OPLAADPUNT

USB-aansluiting waarmee u uw essentiële apparaten kunt opladen.

Gallery
Handling

DYNAMISCHE RIJEIGENSCHAPPEN

Beide Bonneville T120-modellen zijn voorzien van een geheel nieuw chassis en nieuwe vering, die zijn ingesteld en ontwikkeld voor relaxed en soepel rijden op iedere dag, de hele dag, en zowel alleen als met een duopassagier. Zo wordt Triumph’s kenmerkende neutrale, wendbare en stabiele rijgedrag gecombineerd met een comfort en controle voor een plezierige en ontspannen rijervaring.

COMFORTABEL EN PRAKTISCH

Met de introductie van de nieuwe reeks Bonneville-accessoires met meer dan 150 nieuwe stijlvolle kwaliteitsonderdelen alleen al voor de nieuwe Street Twin is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om je motor een eigen stijl te geven. Daartoe behoren ook nieuwe uitlaten van Vance & Hines en een garage vol customonderdelen, van spatlappen tot zadels en fraaie compacte richtingaanwijzers, om maar enkele voorbeelden te geven.

Accessories

MEER DAN 160 STIJLVOLLE ACCESSOIRES

Met meer dan 160 nieuwe stijlvolle kwaliteitsaccessoires voor de nieuwe Bonneville T120 en T120 Black is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om je motor een eigen stijl te geven. Daartoe behoren ook verchroomde peashooter-slip-ondempers van Vance &Hines, prachtige lederen doorgestikte zadels, een verchroomde koppeling, dynamo en gasklephuisversiering en een fantastische authentieke '4 bar'-tankbadge van Triumph, om maar enkele voorbeelden te geven.

'INSPIRATIEKIT' PRESTIGE

De fraaie 'inspiratiekit' Prestige is een goed uitgangspunt om je motor een eigen stijl te geven of voor installatie door de dealer. Met de vele details en meer klassieke uitstraling biedt dekit een authentieke verchroomde ‘4 bar’-tankbadge, geribbeld en doorgestikt zwart zadel, zwarte led-richtingaanwijzers met heldere lenzen, verchroomde peashooter-slip-on-dempers van Vance &Hines, zwarte ‘gummigrepen', en versiering voor de koppelings- en dynamokap en het gasklephuis.

Let op: de beschikbaarheid van de dempers van Vance &Hines wordt bepaald door de plaatselijke wetgeving. Informeer bij je Triumph dealer of deze verkrijgbaar zijn.

Bonneville T120 Range Motorfietsen

Bonneville T120

€ 14.900,00

Bonneville T120

Inspired by the legendary 1959 Bonneville and styled to incorporate the original’s iconic features, the Bonneville T120 reaches a different level of detailing, quality and finish — including deep chrome multi-piece Triumph tank badges, grab rail and innovative twin-skinned chrome exhaust headers and peashooter style silencers. Powered by the ‘high-torque’ engine and fed by beautiful authentic twin throttle bodies, the 1200cc power plant is specifically built for this modern classic.

The Bonneville T120 is a stylish and distinctive statement of Triumph’s past, present and future. A genuine icon, beautifully evolved.

Bonneville T120 Black

€ 14.900,00

Bonneville T120 Black

Built with all the iconic character, quality, performance and capability of the T120, the mean and moody Bonneville T120 Black takes the classic to a different level with real attitude, individuality and style.

Featuring an incredible level of detailing and sophistication, from the fully blacked-out high-quality details, including wheel rims, grab rail and engine finish, through to the dark brown seat and beautiful twin-skinned peashooter exhausts, the result is absolutely stunning.

The Bonneville T120 Black is a genuine motorcycle style icon.

Dealer Locator

Geen resultaten beschikbaar