Vraag een proefrit aan

BONNEVILLE BOBBER

Als echte custombike uit de fabriek, omvat de Bonneville Bobber op ultieme wijze de principes van een minimalistische styling, gespierde allure en de zeer doelgericht ontworpen stijl van een ware Britse legende.

Gestript tot zijn zuiverste essentie, toont de Bonneville T120 alle karakteristieke kenmerken van een bobber. Met zijn eenvoudige, vloeiende lijnen en lage zitpositie, het solozadel, de brede stuurstang, het minimalistische kuipwerk, de fraai gevormde tank en koplamp, de draadspaakwielen, het brede achterwiel en die onmisbare hardtail-look.

Het unieke chassis, de vering en het frame zorgen voor een comfortabele, vertrouwde en dynamische rijbeleving, die de toon zet in zijn klasse. Bovendien kunnen het elegant vormgegeven zadel en de meter, als eerste in hun klasse, worden afgesteld op de berijder en de rijstijl. De 'swing cage'-hardtail-configuratie is voorzien van een geraffineerde monoshock-vering, die ervoor zorgt dat de Bobber bijzonder comfortabel en sensationeel rijdt.

Alle elektronische componenten en speciaal op de rijder gericht technologieën zijn zorgvuldig aan het zicht onttrokken, om de strakke lijnen van de Bobber niet teniet te doen. Ook de karakteristieke rechte lijn van de 'Bonnie'-uitlaatpijp met het verborgen katalysatorhuis, is elegant geïntegreerd, zodat de adembenemende, gestripte trekken van de Bobber behouden blijven.

Als kloppend hart van de Bobber fungeert de in zijn klasse onovertroffen 1200 cc Bonneville-motor met een hoog koppel en dat heerlijke, onversneden bobbergeluid. De motor levert een hoger koppel en meer vermogen bij lagere toerentallen dan de Bonneville T120. Dankzij de dubbele, schuin afgesneden peashooter-dempers, de unieke dubbele luchtfilterkast en filters, weet de rijder zich steeds omgeven door de magistrale hot rod-symfonie van de Bonneville.

Voor de Bonneville Bobber zijn ruim 130 accessoires leverbaar om hem nog mooier te maken.


Change Model

Wij doen er alles aan om een proefrit op het door u gewenste model mogelijk te maken. Indien deze niet beschikbaar is, zullen wij een model voorstellen dat zo dicht mogelijk in de buurt komt.


No dealerships found near


Ik wil graag e-mailcorrespondentie van Triumph Motorcycles ontvangen

Dealer Locator

Geen resultaten beschikbaar