Vraag een proefrit aan

Daytona 675 R

In de Daytona 675R hebben we perfectie verheven tot de nieuwe norm. Dat is met recht een machine voor circuitdagen. Doelgericht. Volledig toegewijd. Door de rijke ervaring met het voorgaande model, opgedaan zowel op het circuit als op de weg, te combineren met nieuwe technieken en inzichten, kunnen wij u nu een nog snellere, eenvoudiger te berijden motorfiets bieden, met een nog beter weggedrag.

De hieruit volgende motorfiets is 1 kg lichter dan het oude model en heeft een nieuwe triplemotor, die nog meer vermogen levert, helemaal tot aan de rode lijn bij 14.400 t/min. De nieuwe geometrie van het frame, het centraal geplaatste zwaartepunt en de Öhlinsvering die afkomstig is uit de racerij maken haarscherpe rijeigenschappen mogelijk en geven een vertrouwenwekkende feedback. Voeg daar de Brembo-remmen, een quickshifter, de koolstofvezelbekleding en een snufje subtiele vormgeving aan toe en u weet dat u op een volbloed-motorfiets rijdt.


Change Model

Wij doen er alles aan om een proefrit op het door u gewenste model mogelijk te maken. Indien deze niet beschikbaar is, zullen wij een model voorstellen dat zo dicht mogelijk in de buurt komt.


No dealerships found near


Ik wil graag e-mailcorrespondentie van Triumph Motorcycles ontvangen

Dealer Locator

Geen resultaten beschikbaar