Vraag een proefrit aan

Bonneville Bobber

Onze Bonneville Bobber is ongekend authentiek. Het is een echte Bonneville en tegelijk even iconische als authentieke maatwerkbobber uit de fabriek. Het spartaanse model heeft alle kenmerken van een echter bobber: strakke lijnen, een lage zithouding, een solozadel, een breed stuur, een minimale carrosserie, een breed achterwiel en uiteraard de onmisbare hardtail-look.

Het rijwielgedeelte, de vering en het frame zijn compleet nieuw ontworpen om een comfortabele, vertrouwde en dynamische rit mogelijk te maken. Alle elektronische componenten zijn aan het zicht onttrokken om de strakke lijnen van de motorfiets intact te laten en de meter en het zadel zijn verstelbaar om het comfort en de besturing volledig op de bestuurder af te stemmen.

Het kloppende hart van de Bobber wordt gevormd door een toonaangevende Bonneville-motor van 1200cc met hoog koppel. Een speciale Bobber-instelling in het motormanagement drijft het koppel en vermogen in het lage toerenbereik nog verder op en een fraaie uitlaat van geborsteld roestvrij staal met een dubbele, schuin afgezaagde peashooter-demper vult de motor perfect aan.


Change Model

Wij doen er alles aan om een proefrit op het door u gewenste model mogelijk te maken. Indien deze niet beschikbaar is, zullen wij een model voorstellen dat zo dicht mogelijk in de buurt komt.


No dealerships found near


Ik wil graag e-mailcorrespondentie van Triumph Motorcycles ontvangen

Dealer Locator

Geen resultaten beschikbaar