Street Triple

Wendbaar, pittig en met volop driecilinderkarakter – de Triumph Street Triple maakt van iedere rit, ongeacht of je door smalle straten in de stad of over open wegen daarbuiten rijdt, een plezier en een avontuur en geeft je het gevoel dat je nog nooit zo lekker hebt gereden. Daarom hoef je met een Street Triple nooit te zoeken naar een excuus om weer te gaan rijden.

GA DE WEG OP

GA DE WEG OP

Street Triple-ABS Plezier, eenvoud en bruikbaarheid zijn de basisingrediënten voor de Triumph Street Triple. De pittige prestaties van deze bekroonde en enthousiast ontvangen 675 cc-inline driecilinder en het lichtgewicht Daytona-sportchassis maken de Street Triple van begin tot eind een motor met passie op basis van puur rijplezier.

Street Triple R + Rx ABS Voor dynamischere en sportievere ritten beschikken de Street Triple R en Rx over een extra solide, volledig instelbare KYB-vering, radiale Nissin-remmen, extra stijlelementen en een nog betere wendbaarheid en responsieve besturing.

Motor

Kracht en prestaties

Het karaktervolle, machtige inline-driecilinderblok van de Street Triple levert een kolossaal koppel van 68 Nm in het middenbereik en een gierende 106 pk piekvermogen voor een uitdagende acceleratie tot aan het scheurende maximum van 12.500 t/min, dus je kunt je altijd en overal helemaal uitleven.

Technologie

Deze kleine krachtpatser heeft een perfecte vormgeving. De 675 cc-inline-driecilinder heeft van nature al een uitgebalanceerde krachtverdeling en is voorzien van een extra balanceerinrichting voor trillingvrij rijden. De geavanceerde brandstofinjectie en de motorregeling zorgen voor een precieze gasklepbediening en superieur bedieningsgemak.

Uitlaat

De laag gemonteerde uitlaat onder het blok houdt het gewicht dicht bij het zwaartepunt, wat bijdraagt aan de wendbaarheid van de Street Triple. Het driecilinderblok genereert ook gelijkmatige uitlaatpulsen die de verbranding harmoniseren voor maximale efficiëntie.

Chassis

De Triumph Street Triple laat je opgaan in iedere rit. Het uitgebalanceerde stuurvermogen, de balans en de vering zorgen voor een moeiteloze bediening, wegligging en rijgemak, met plezier voor ieder type motorrijder. Voor ultieme prestaties beschikken de Street Triple R en Rx over een nog betere vering, remmen en bouw voor sportievere ritten op de weg en het circuit.

remmen, wielen, banden

Bij remmen gaat het niet alleen om ruwe kracht, ook de controle is essentieel. De Triumph Street Triple remt met Nissin-remklauwen met vier cilinders en 310 mm-remschijven op lichtgewicht, gegoten aluminium velgen, die zijn ontworpen voor samenwerking met de vering en de totale balans van het chassis. De sportievere Street Triple R en Rx zijn uitgerust met radiaal gemonteerde viercilinder Nissin remklauwen voor integratie met de betere vering en chassisvormgeving.

Frame

Met zijn oorsprong in de Triumph Daytona 675-sportmotor en sporen van de vernieuwende T595 Daytona-superbike uit 1995 heeft het twin spar-aluminium frame van de Street Triple een geavanceerd ontwerp waarbij instromend lucht langs het balhoofd stroomt voor maximale efficiëntie en voor een perfecte mix van stugheid en gevoel. De Street Triple R en Rx hebben een steilere stuurhoek voor een responsievere besturing op racecircuits en op de weg. The Street Triple, Street Triple R en Street Triple Rx hebben elk een aluminium subframe, dat bij de Street Triple R en Rx in een bijpassende kleur is gespoten.

vering

Het uitstekende rijgedrag van de Triumph Street Triple is in de eerste plaats te danken aan de vering. De hoogwaardige 41 mm-upside-down-voorvork van KYB en de KYB-schokbreker achter zijn voor maximale gemoedsrust op de fabriek al optimaal afgesteld op de weg. De Street Triple R en Rx worden geleverd met een compleet pakket voor instelbare voorbelasting, compressie en terugslagdemping van de 41 mm-upside-down-voorvork van KYB en de KYB-schokbreker achter, in de juiste aangepaste kleuren bij de motorfiets.

Technologie

ABS

De krachtige set Nissin-remmen van de Street Triple wordt ondersteund door Triumph’s geavanceerde uitschakelbare antiblokkeerremsysteem. De ABS-regeling maakt achter de schermen meer dan 100 berekeningen per seconde en werkt onopgemerkt tijdens het rijden – maar is gereed wanneer het nodig is.

Startonderbreker

De Street Triple wordt net als iedere Triumph bij stilstand beveiligd met een startonderbrekingsysteem dat gebruik maakt van een gecodeerde sleutel. Dit systeem detecteert pogingen om het contact van de motor in te schakelen of te forceren wanneer de juiste, elektronisch gecodeerde sleutel ontbreekt.

Instrumenten

De meters van de Street Triple omvatten een stijlvolle toerenteller met een complete multifunctionele LCD-ritcomputer inclusief digitale snelheidsmeter, brandstofmeter, dubbele kilometerteller, rondetimer, programmeerbare schakellampjes, service-intervaldisplay en uitschakelbaar ABS.

Stijl

Style

De Triumph Street Triple straalt het pure rijplezier aan alle kanten uit, van de onmiddellijk herkenbare dubbele koplamp via de schuine geanodiseerde radiatorkoppen die het driecilinder blok benadrukken tot het slanke zadel. De Street Triple R en Rx laten zich van een sportievere kant zien met hun rode radiatorkoppen, subframe en rood gestreepte wielen, waarbij de Rx nog een stapje verder gaat met een tweepersoonszadel.

Topaccessoires

Quickshifter

Voor nog meer rijcomfort biedt een Quickshifter uit de racesport naadloos en volledig of gedeeltelijk opschakelen zonder gebruik van de koppeling. Door de eenvoudige installatie hoeft de Street Triple niet speciaal te worden aangepast. De accessoire past direct op de motor.

Belly Pan

De belly pan in een aangepaste kleur geeft een fraai sportaccent aan het compromisloze wegmotorimage van de Triumph Street Triple. Deze accessoire is gemaakt van zeer stootvast ABS-kunststof en met dezelfde pasvorm en afwerking als de standaarduitvoering.

LED-richtingaanwijzers

Deze slanke, zwart glimmende LED-lampjes met een rij heldere LED's in een gegoten aluminium behuizing met rubberen houder en Triumph-logo vormen een stijlvolle en effectieve vervanging voor de standaarduitvoering.

CNC-gefabriceerde hendels

Vervang de standaard koppelings- en remhendels van de Triumph Street Triple door deze CNC gefabriceerde gebogen hendels van luchtvaartaluminium en een coating met een supersterke zwart geanodiseerde afwerking. Beide hendels kunnen in zes standen worden afgesteld en hebben lasergebrande Triumph-logo's en een gewichtsbesparende vormgeving.

Remvloeistofreservoir

De CNC-gefabriceerde remvloeistofreservoirs vervangen de standaard plastic reservoirs en bevatten details op het deksel en de behuizing, lasergebrande Triumph-logo's, een geïntegreerde peilglas en een sterke geanodiseerde zwarte afwerking.

Street Triple Motorfietsen

Street Triple

€ 9.990,00

Street Triple

Deze motorfiets is werkelijk de culminatie van de Spirit of Triumph. Wendbaar, plezierig, krachtig en barstend van het karakter, altijd klaar voor alles en nog bloedmooi ook.

Zijn 675 cc-driecilindermotor pruttelt, gromt en huilt, terwijl u opschakelt door de versnellingen en met het geheel nieuwe chassis is het rijgedrag nu nog scherper en intuïtiever dan ooit. En dat is een hele prestatie.

Ook de afwerking is aangescherpt. Kleuren lopen als messcherpe streken over de hele motorfiets, van de slanke achterzijde tot de gestroomlijnde brandstoftank, de smalle beschermkap van de radiateur, het markante nieuwe ontwerp van de wielen en het voorspatbord. Het geheel is hoogwaardig en stijlvol afgewerkt.

U zult zien dat u de Street Triple overal gebruikt, van circuitdagen tot het drukke spitsverkeer.

Met deze motorfiets hebben wij een machine gebouwd, die zelfs van het saaiste woon-werkverkeer een plezierige rit maakt.

Street Triple R

€ 10.990,00

Street Triple R

Met onze Street Triple R hebben wij het summum gecreëerd op het gebied van zeer nauwkeurig afgestemde, opwindende supersport-prestaties. Dit alles verpakt in een verbluffende streetfighterstijl.

Om te beginnen, konden wij ons geen betere motorfiets wensen dan de nieuwe Street Triple voor 2013, om als basis te dienen voor de 'R'. Dat model bood al het voordeel van de beste motor in zijn klasse en zijn indrukwekkende, doelmatige uiterlijk.

Voor de Street Triple R hebben wij een exclusieve, verstelbare ophanging en radiaal gemonteerde remklauwen met vier zuigers toegevoegd, de geometrie aangescherpt en nieuwe visuele trekjes gegeven, die erop wijzen dat deze motorfiets anders is.

En dat alles komt nog eens bovenop alle wijzigingen die wij voor 2013 op beide Street Triples hebben doorgevoerd. Daarom is er niets dat ook maar in de buurt komt van de Street Triple R.

Street Triple RX

€ 11.490,00

Street Triple RX

Rijden op een Street is nog nooit zo enerverend geweest. De Street Triple Rx combineert een agressieve stijl met een duivels mooi voorkomen met wat extra inspiratie op basis zijn supersport broer, de Daytona R.

De Rx versie van de Street Triple is de variant met de hoogste specificaties, met een messcherp uiterlijk dat geïnspireerd is op onze supersport en standaard fly screen en belly pan. De Street Triple Rx is afgewerkt in een uitdagende kleuren combinatie, Diablo Red en Matt Auminium Silver en heeft bijpassende rode velgen. Ook is de Rx standaard uitgevoerd met een quickshifter zodat hij zijn sportieve uiterlijk kan waarmaken.

Dealer Locator

Geen resultaten beschikbaar