Motorbeurs Utrecht

26-2-2015 - 2-3-2015

Ook dit jaar staan we weer op de Motorbeurs in Utrecht. Dit keer echter niet in de oude vertrouwde hal 12, maar samen met de andere importeurs zijn we verhuisd naar hal 7.

Uiteraard zijn alle nieuwe modellen te bewonderen bij ons op de stand. Zo kunt u de nieuwe Tiger 800 XCx en XRx kunnen komen bekijken. Niet alleen zijn ze te zien, je kunt er ook een winnen! Vul daarom de bon in op onze stand en wie weet rij jij deze zomer een maand lang op een nieuwe Tiger 800.

Ook de liefhebbers van de Cruisers kunnen hun hart ophalen, we presenteren maarliefst drie nieuwe modellen. Wat te denken van de stijlvolle Thunderbird LT of de donkere Thunderbird Nightstorm. Voor wie het niet groot genoeg kan hebben we de Rocket X uitgestald staan. Deze indrukwekkende power cruiser is nu niet alleen de grootste productie motor ooit, met zijn prachtige lijnen en speciale paint-job doet hij ook een gooi naar de mooiste.

Op sportief vlak presenteren we natuurlijk de Daytona R in een prachtige nieuwe kleurstelling. De aanwezigheid van de Street Rx zal niemand ongaan dankzij zijn agressieve voorkomen en kleurstelling!

Voor wie opzoek is naar inspiratie voor een mooie custom hebben de medewerkers van de Triumph fabriek twee prachtige customs gemaakt. Intern ontstond tijdens het bouwproces een behoorlijke strijd en het restultaat mag er dan ook zeker zijn. De Bobber en de Scrambler zijn goed voor uren kijk-plezier op onze stand, uiteraard horen we graag welke jij de mooiste vindt.

Niet alleen presenteren we de nieuwe modellen, ook brengen we je graag op de hoogte van onze evenementen als de Demo Tours, Triumph Live Netherlands, The Belgian Triumph Meeting en de Tridays!

Uiteraard zijn er speciale promoties op diverse modellen, vraag onze dealers op de stand naar de mogelijkheden.

Graag tot dan!

Do. 26 februari 10:00 - 22:00 uur 
Vrij. 27 februari 10:00 - 22:00 uur 
Zat. 28 februari 10:00 - 18:00 uur 
Zon. 1 maart 10:00 - 18:00 uur 

 

Dealer Locator

Geen resultaten beschikbaar