7th Belgian Triumph Meeting

13-6-2015 - 13-6-2015

De Belgian Triumph Meeting is inmiddels een begrip en staat voor de echte Triumph fans met dikke stift genoteerd in hun agenda's. Dit jaar organiseren wij dit feest samen met  onze fans, Pieter en Hans, al weer voor de 7de keer en het belooft een groot spektakel te worden!

Op het programma: 

Stuntrijder - Julien Welsch
Tijdens de meeting zal Triumph's eigen stuntrijder Julien Welsch alles uit zijn speciaal aangepaste Street Triple halen om de handen van het publiek op elkaar te krijgen. De fransman krijgt een deel van de voorgelegen weg als canvas om te besmeuren met een dikke laag rubber. 

Live Music 
Naast het geronk van de twee en driecilinders kan men ook genieten van de rock & blues band Cold Cut Combo met "Big Man" fred op drums en jankende gitaren van Jean Pierre en Marc! 

Speed Triple Contest 
Ter ere van het 21-jarig jubileum zetten wij bij Triumph de legendarische Speed Triple in de schijnwerpers. Dit natuurlijk met de speciale editie, de Speed94. Maar niet alleen willen we de Speed Triple in het licht zetten, ook de eigenaren komen aan de beurt. Speciaal daarom organiseren we op de Meeting een Speed Triple Contest waar de eigenaren van de mooiste Speed Triple's kans maken op mooie prijzen uit de Speed94 collectie! We zullen een verdeling maken in volgende categorieën, tot 1996, 1997 tot 2000, 2006 tot nu, ook zal een een winnaar over alle categorieën aangewezen worden zijn. Daarom hierbij een oproep aan alle Speed Triple eigenaren om met hun trots naar de Belgian Triumph Meeting te komen. Vooraf inschrijven is niet nodig wel vragen wij aan iedereen die wil deelnemen om een uur eerder (11 uur) af te komen. 

Free T-shirt met een Ticket
Ook dit jaar hebben we weer dat felbegeerde Belgian Triumph T-shirt, echter reserveren we deze alleen voor die mensen die vooraf aan het evenement bij een van de deelnemende Triumph dealers een ticket hebben opgehaald. Dit ticket zal tevens dienen als stembiljet voor de Speed Triple Contest! De deelnemende dealers zijn: 

- TC MOTO - Zaventem
- MOTORS THOMAS - Stabroek
- BMC ASSENDE - Assende
- PROMOTOR  - Erpe Mere
- CMB VERDEYEN - Tielt-Winge
- GARAGE BURGER - Deurne
- TRIUMPH WEVELGEM - Wevelgem
- MOTO GEEL - Geel

Cruiser Testritten
Heb je altijd al een keer op een Thunderbird, Rocket, Speedmaster of America willen rijden? Kom dan naar de tent van de Triumph Cruiser Plus Store dealers en schrijf je ter plaatse in voor een testrit. De ritten worden verreden vanaf het terrein van Rick's Place en duren ongeveer een half uur, goed genoeg om een eerste indruk te krijgen van deze ontspannen manier van rijden. 

Biker Market
Voor iedere liefhebber is er op de Biker Market wel wat te vinden. Zo is er een Triumph Cloting Outlet, een DGR Lounge, tonen diverse dealers hun customs, is er een stand van Lewis Leathers, 4 Elements, ART FX, Ziggi Garage en meer. Ook kan men genieten van heerlijke cocktails van Tiki Cocktails en geweldige koffie van Datoni!


Locatie
Rick's Place
Fortsesteenweg 31
2860 Sint-Katelijne-Waver, België

Doors Open:
12:00

De Belgian Triumph Meeting is een absolute must om te bezoeken voor iedere Triumph fan. Het ademt de sfeer van de Tridays, maar dan een stuk dichterbij! 

Hou deze pagina en de Facebook pagina van de Belgian Triumph Meeting in de gaten en blijf op de hoogte!  

12:00

Dealer Locator

Geen resultaten beschikbaar