Triumph Live 2014

12-7-2014 - 12-7-2014

Triumph Live, het 2 jaarlijkse Triumph event in Engeland, heeft een nieuwe locatie in 2014 - the Heritage Motor Centre, Gaydon. Deze unieke locatie ademt alles wat met de motorindustrie te maken heeft uit en is daarmee zeer geschikt voor de aankomende editie van Triumph Live dat op zaterdag 12 july zal plaatsvinden. 

Bij de eerste editie in 2010 bleek Triumph Live al een groot succes te zijn bij onze fans, iets dat bevestigd werd in 2012 toen er meer dan 10.000 Triumph liefhebbers op af kwamen. En ook dit keer zal men weer kunnen genieten van diverse live optredens en d.j's, stunt shows, demo-ritten (ook off road!), diverse leuke attracties, winkels en stands. Net als bij de vorige edities staat ook een bezoek aan de fabriek weer op het programma, de verdere details van het programma zullen later bekend gemaakt worden. 

Speciaal voor de vroege vogels zijn er "Early Bird" kaartjes verkrijgbaar tegen het gereduceerde tarief van £20 en aan de kassa reken je £28 af. Kamperen is ook mogelijk vanaf de vrijdagavond voor het evenement tot en met zondagochtend vanaf £8 per persoon. Ook hier loont het om vooraf een plaats te reserveren. 

Klik hier om kaarten te reserveren!

Dealer Locator

Geen resultaten beschikbaar