6th Belgian Triumph Meeting – een groot succes!

16-06-2014

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver, de 6de editie van de Belgian Triumph Meeting ging van start. De weergoden waren ons goedgezind en de mogelijke voorspelde buien bleven dan ook uit, sterker nog het was prachtig weer! Naar schatting hebben ruim 600 liefhebbers de weg naar Rick’s Place te St. Katelijne Waver gevonden, waaronder ook een aantal Nederlanders, Duitsers en natuurlijk Engelsen!

Het was een komen en gaan van een zeer gevarieerd publiek, die zich uitstekend heeft kunnen vermaken op het rijk gevulde evenemententerrein. De testbank draaide overuren en werd overstemd door de meeslepende muziek van de Last Row en de Rhumba Kings!  Men kon zich vergapen aan diverse professionele customs van onder andere BMC Assenede, TC Moto en Triumph Wevelgem  en de motoren die deelnamen aan de Custom bike verkiezing. De laatste werd gewonnen door Piper met een prachtige ombouw van een Bonneville.

Bovenal was de sfeer fantastisch en daarom willen we iedereen die is geweest via deze weg bedanken voor de komst. Ook gaat onze dank uit naar alle vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben kunnen maken en in het bijzonder naar “the founding fathers” Pieter en Hans.

Wat ons betreft volgend jaar weer! 

Dealer Locator

Geen resultaten beschikbaar