Zeven wonderen

01/01/0001

Het was een levendige start in Brazilië voor Triumph. Het bedrijf opende, sinds de oprichting in São Paulo in november, dealerbedrijven in zeven steden. Deze bedrijven worden bediend door de assemblagefabriek in Manaus, waar sinds de opening in oktober al meer dan 1.000 motorfietsen zijn gebouwd.

In recente maanden werden, omkleed met vele festiviteiten de introductie gevierd van twee van Triumphs opwindendste modellen voor de Braziliaanse markt – de Street Triple en de Daytona 675R – en de komst van het merk naar de tweede stad van het land, Rio de Janeiro.

“De respons op de nieuwste motorfietsen in ons programma is erg positief,” zegt Marcelo Silva, algemeen regiomanager. “Beide modellen zijn voor ons erg belangrijk, omdat zij staan voor twee van de kernwaarden van Triumph als merk. De Street Triple is ontwikkeld als directe concurrent van de Japanse merken in het zwaardere segment van de uitgeklede roadsters, terwijl de Daytona 675 een icoon is en synoniem is aan het fantastische rijgedrag en de grote balans, die in alle Triumph-motorfietsen de topprioriteit hebben.”

De foto's tonen de persintroductie van de Daytona, een selectie van openingen van dealerbedrijven en het Triumph-personeel van de assemblagefabriek in Manaus.

Dealer Locator

Geen resultaten beschikbaar